KOJA KATASTROFA

Naručile su vjenčanice s interneta, a neugodno ih je iznenadilo ono što su dobile

Foto: Facebook
Naručile su vjenčanice s interneta, a neugodno ih je iznenadilo ono što su dobile
20.10.2016.
u 17:07
Što biste vi napravili da vam ove haljine stignu na kućnu adresu?
Pogledaj originalni članak

Naručiti vjenčanicu s eBaya možda se čini dobra ideja ako želite uštedjeti, no pravo je pitanje treba li biti škrt kad je riječ o najvažnijem odjevnom predmetu u ženinu životu...

Na Facebook-stranici koja je postala pravi hit, 'Knock Off Nightmares', mogu se pronaći primjerci vjenčanica koje su stigle na kućnu adresu i buduće mladenke bacile u očaj.

Da bi se podsjetile kako je to zapravo trebalo izgledati, nesretne su žene pokraj svoje fotografije stavile i onu s eBaya. Iako mnoge ovi slučajevi internetske prijevare nasmijavaju, bridezillama se smiješak s lica sigurno obrisao kada su, umjesto haljine života, dobile neupotrebljive krpe.

>> Odjenula je ovo za prvi spoj i izbezumila muškarce. Pogledajte urnebesne reakcije kad je ugledaju. 'Ovo se ne događa...'

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.