Provod na Zrću

Američka megazvijezda stigla u Hrvatsku! U vili na Pagu probao paški sir i janjetinu

Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL
Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL
Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL
Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL
Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL
Foto: Instagram
Chris Brown
Foto: Hubert Boesl/DPA/Pixsell
Chris Brown
Foto: IPA/PIXSELL
No UK - No US: 01 January 2016 - Las Vegas, Nevada - Chris Brown. Chris Brown delivers the first performance of 2016 at Drai's Nightclub Las Vegas. Photo Credit: MJT/AdMedia/IPA/PIXSELLPhoto: IPA/PIXSELL
Foto: PR FOTO
chris brown
Foto: PR FOTO
chris brown
Foto: PR FOTO
chris brown
Foto: PR FOTO
chris brown
Foto: PR FOTO
chris brown
Foto: PR FOTO
chris brown
14.07.2016.
u 20:40
Samo za njega organizatori Fresh Islanda sagradili su posebnu i veličinom impresivnu pozornicu do koje se Brown dovezao jahtom.
Pogledaj originalni članak

Privatnim zrakoplovom danas ujutro Chris Brown stigao je na Pag, a uoči nastupa na Fresh Island festivalu odmarao se u luksuznoj privatnoj vili s bazenom. Najveću r’n’b zvijezdu današnjice i njegovu pratnju u vili je dočekalo sve što su tražili.

Chris se prije nastupa na Zrću okrijepio viskijem i čajem s domaćim medom i đumbirom, a zasitio se i orašastim plodovima i pilećim krilcima za koja je posebno naglasio da ne smiju biti pretjerano ljuta. Samo za njega organizatori Fresh Islanda sagradili su posebnu i veličinom impresivnu pozornicu do koje se Brown dovezao jahtom.

Prije dolaska u Hrvatsku rekao je kako mu je Snoop Dogg preporučio pašku janjetinu pa su se organizatori pobrinuli da mu osiguraju i tu deliciju.

Danas vrijedi posebna regulacija prometa, ulazak na plažu Zrće od 18 do 2 sata moguć je isključivo gradskim autobusnim prijevozom ili taksijem. Nakon sinoćnjeg nastupa američkog DJ-a i producenta Skrillexa, uz kojeg je na kiši plesalo više od 6000 ljudi, na današnjem nastupu američke megazvijezde, na petom po redu #HEXAPPEAL Fresh Island festivalu, očekuje se više od 12.000 posjetitelja.

Ulaznice za Festival mogu se kupiti u sustavu Eventima i Entrija po cijenama 220 kuna za 1 Day (Chris Brown), 1059 kuna za VIP 1 Day (Chris Brown).

>>Wiz Khalifa stigao u Hrvatsku, neviđena produkcija okupira Zrće

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 11

PU
Pulchrum
15:35 14.07.2016.

Sodoma i Gomora. Sačuvajmo našu mladost.

Avatar Andabel
Andabel
13:48 14.07.2016.

izliza se od droge i tucnjave

IH
iron.hide.54966
21:48 14.07.2016.

Ja znam tko ga ne čeka.