Winter Limited izdanje

Čarli Winter s mirisom jabuke i cimeta za zimski ugođaj pranja suđa

Foto: PR
Čarli Winter
Foto: PR
Čarli Winter
27.12.2017.
u 14:06
Novi Čarli Winter možete pronaći u 3 različita dizajna, a prigodan zimski dizajn uklopit će se u vaš ukrašeni dom!
Pogledaj originalni članak

I ove zime Čarli je izašao u svom posebnom zimskom izdanju. U hladno, blagdansko vrijeme najljepše je osjetiti miris cimeta i jabuka jer podsjeća na toplinu i zimski ugođaj. Posebno izdanje Čarlija ove zime, donosi vam takve mirise u svom Winter Limited izdanju. Čarli Winter Limited Edition s mirisom jabuke i cimeta pranje posuđa pretvara u čistu zimsku čaroliju!

Snažna, a nježna osobnost Čarlija unijet će u vaš dom blagdanske mirise i svježinu uz snagu djelovanja i njegu za ruke. Jedinstvena Čarlijeva formula namijenjena je za učinkovito pranje posuđa, a u kombinaciji aroma jabuke i cimeta ostavlja fin miris za pranjem. Limitirano izdanje najpoznatijeg hrvatskog deterdženta će vas osim mirisom, osvojiti i novim, simpatičnim zimskim ruhom!

Novi Čarli Winter možete pronaći u 3 različita dizajna, a prigodan zimski dizajn uklopit će se u vaš ukrašeni dom!

Foto: PR
Čarli Winter

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.