Užas pod tušem

Britanki ispala kosa nakon prvog pranja novim šamponom Pantene

Britanki ispala kosa nakon prvog pranja novim šamponom Pantene
15.02.2010.
u 16:36
– Dok sam pod tušem ispirala šampon, osjetila sam da mi kosa ispada. Tek kada sam protrljala kosu ručnikom i pogledala se u ogledalo, shvatila sam kolika je šteta.
Pogledaj originalni članak

Slap duge i prekrasne kose na reklamama za preparate za kosu mami uzdahe gledatelja. Tako je reagirala i 19-godišnja Britanka Sophie Peppercorn koja nije ostala imuna na Panteneovu reklamu za šampon koji obećava zdravu kosu u samo deset dana pa ga je odlučila isprobati. Već nakon prvog pranja ostala je zapanjena, ali ne ljepotom nego količinom kose koja je otpala i ostavila je proćelavu!

– Dok sam pod tušem ispirala šampon, osjetila sam da mi kosa pada. Tek kad sam protrljala kosu ručnikom i pogledala se u ogledalo, shvatila sam kolika je šteta. Nekoliko centimetara kose slomilo se u korijenu – ispričala je za Daily Mail Sophie, koja je nazvala Pantene, a ponudili su joj vaučer vrijedan 40 kuna kao ispriku. Sophie je na internetu pronašla mnogo žena kojima je kosa ispala u sličnim okolnostima, a trenutačno na posao odlazi s vlasuljom. Bočica spornog šampona Pantene vraćena je na analizu.

Glasnogovornik Procter and Gamblea (tvrtke koja proizvodi Pantene) rekao je kako je sigurnost klijenata na prvom mjestu i kako je šampon siguran za upotrebu.

HASSANOVI RATOVI

'Kada je počeo taj rat, bio sam desetogodišnje dijete s puškom u ruci. Ranjen sam više puta, izgubio sam brata, prijatelje'

Večernjakovci Hassan Haidar Diab i Robert Bubalo snimili su dugometražni dokumentarac ‘Hassanovi ratovi’ o životnoj sudbini koja ostavlja bez daha. Iz filma čija je premijera 4. lipnja u Velikoj Gorici može se iščitati da je Hassan, kao obrambeni mehanizam, gotovo izbrisao svu svoju prošlost, koju sada pred kamerama, uz pomoć svoje obitelji, pokušava sklopiti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

OB
-obrisani-
18:27 15.02.2010.

Bit će da su u toj poznatoj kovačnici otrova i ostalih drangulija zamijenili naljepnice na šamponu i tekućini za depilaciju...

DU
Deleted user
14:49 16.02.2010.

To se isto događalo prije nekih deset godina u EU je bila povučena velika količina tog šampona jer su u njemu našli otrovne supstance a sada se vidi da uopće nisu odustali od tog da naprave sigurniji šampon nego i dalje u njega trpaju otrove.