Promo

Božićna kuharica na dar

Foto: VL
Božićna kuharica na dar
VL
Autor
PR Članak
10.12.2012.
u 16:56
Prisjetite se mirisa i okusa blagdana uz slane i slatke delicije koje nikada ne izlaze iz mode u ovo doba godine
Pogledaj originalni članak

Stiže Božić – vrijeme kada po starim ladicama tražimo mamine i bakine recepte u želji da svojoj obitelji pružimo osjećaj blagdana te da nas vrate mirisima i okusima Božića iz djetinjstva. Stoga, u srijedu, 12. prosinca, ne propustite otkriti tradicionalne i moderne recepte za savršen blagdanski stol. Prisjetite se mirisa i okusa blagdana uz slane i slatke delicije koje nikada ne izlaze iz mode u ovo doba godine, kao što su kuhana šunka sa svježim sirom i hrenom, pečena patka s mlincima i zeljem, teleći medaljoni s kaduljom, zvjezdice s cimetom, makovnjača i blagdanska torta.

Prisjetite se i otkrijte neprocjenjive recepte koji u ovim hladnim danima griju punoćom svojih okusa obitelji i postaju više od običnog obroka, postaju uspomena koja će se prenositi s koljena na koljeno.

U srijedu, 12. prosinca, vaš primjerak Božićne kuharice čeka vas samo u Večernjem listu, na dar. 

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr