dvije nove lokacije

Božična čarolija u Zagrebu trajat će pet tjedana, već se počelo s ukrašavanjem

Foto: Dalibor Urukalović/Luka Stanzl/PIXSELL
Božična čarolija u Zagrebu trajat će pet tjedana, već se počelo s ukrašavanjem
04.11.2018.
u 13:23
Martina Bienenfeld, direktorica Turističke zajednice Grada Zagreba, otkrila je da ove godine zagrebački advent počinje 1. prosinca
Pogledaj originalni članak

Već su osvanuli ukrasi na zagrebačkim ulicama i pripreme za ovogodišnji advent, prema najavama, bogatiji nego prethodnih godina, već su u jeku. 

Martina Bienenfeld, direktorica Turističke zajednice Grada Zagreba, otkrila je da ove godine zagrebački advent počinje 1. prosinca, javlja RTL. 

"Advent ove godine počinje 1. prosinca s jednim laganim zagrijavanjem nekoliko dana ranije. Bit će neke nove lokacije, a jednako tako neke koje smo prijašnji godina posjećivali bit će zaobiđene, ugasit ćemo ih, ali ćemo sigurno uživati", rekla je Martina Bienenfeld, direktorica Turističke zajednice grada Zagreba.

Očekivanja od zagrebačkog Adventa koji ima trostruku titulu najljepšeg u Europi su velika. "Mi smo ukupno izdvojili i za marketinške i za same projekte. Tijekom 12. mjeseca oko 5 milijuna kuna", dodaje direktorica Turističke zajednice grada Zagreba. 

Ovogodišnji Advent donosi nove lokacije i atrakcije, a u turističkoj zajednici nadaju i rekordnom broju posjetitelja i noćenja. Božična čarolija u metropli trajat će pet tjedana.  

Pogledajte i video Advent u Zagrebu 2018

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 5

SA
samoborka
14:17 04.11.2018.

BožiĆ srećo,Božić,a ne Božič.

DO
doktorica
23:21 04.11.2018.

to će plaćati građani Zagreba,koji štede na grijanju i struji i smrzavaju se u svojim stanovima da uštede.Prekrasno!

Avatar Analizator
Analizator
12:32 06.11.2018.

Nadam se da će kao i prošle godine, u pravom adventskom duhu, oko popularnih kućica biti stalna prezentacija romskih kulturnih običaja uz hitove "Đurđevdan" i "Đelem đelem"