počeo CAP

Bivšoj ministrici bez portfelja odlično stoji crno: Podržavam dizajnere na putu prema izvozu

Foto: Petar Glebov/PIXSELL
Bianca Matković
Foto: Petar Glebov/PIXSELL
bianca
02.10.2014.
u 00:03
Bivšu ministricu bez portfelja - kako su joj tepali mediji sve češće viđamo na modnim događanjima kojih hvala bogu, u nas ne manjka...
Pogledaj originalni članak

Bivšu ministricu bez portfelja - kako su joj tepali mediji sve češće viđamo na modnim događanjima kojih hvala bogu, u nas ne manjka.

U prvom redu Cro A Portera, koji je u srijedu započeo sa revijama u šarmantnom ambijentu Muzeja automobila Ferdinand Budicki u Zagrebu pažnju je plijenila upravo Bianca Matković.

Podržati je došla dizajnericu Andrijanu Subotić Pjajčik i njezin brend Etna Maar pa je tako i odjenula njezin dizajn. Moramo priznati, odlično joj pristaje pomalo edgie stil.

Čizmice otvorenih prstiju na tanku petu upotpunile su stajling.

- Podržavam hrvatsku modu i hrvatske dizajnere na njihovom putu prema izvozu i prema jačanju izvoza. Mislim da Zagreb i Hrvatska imaju izvanredne dizajnere koji mogu konkurirati bilo kojim europskim i svjetskim metropolama, rekla nam je Bianca. Cro a Porter je počeo plesnim ulomcima iz predstave Prison of Decision koji izvode Andrea Solomun i Ema Janković.

Foto: Petar Glebov/PIXSELL

>>Jednostavna i klasična Bianca Matković slavila godišnjicu rada Hippy Gardena

>>Zastupnica Bianca Matković rodila sina Lucasa

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

RM
rmd3
06:28 02.10.2014.

eto tog ima samo u nas ministarstvo ničega a sad se slika po modnim dogadjanjima dno dna

LU
Lujo123
09:01 02.10.2014.

Bivšoj ministrici bez portfelja odlično stoji crno --------------------------------------------------------------------------- Je, i naši penezi koje je pokrala joj sjajno stoje!