skijaške staze

Bez smartphonea ni na skijanje

Foto: Zdravko Bičak
ozalj, dvostruko ubojstvo
25.12.2012.
u 11:30
Mnoga skijališta već su pripremljena i opremljena za publiku s multimedijalnim prohtjevima
Pogledaj originalni članak

U potrazi za novim trendovima na skijaškim stazam, jedno se ne može previdjeti: papirnate karte su prošlost. Gotovo svaki skijaš danas uza se ima smartphone. On nije samo dobro osiguranje za slučaj da mu se dogodi neka nezgoda, već mu nudi čitav niz sadržaja za što ugodniji doživljaj ovog zimskog sporta.

Mnoga skijališta već su pripremljena i opremljena za publiku s multimedijalnim prohtjevima. Zahvaljujući gratis-hotspotovima na stazama vlasnici smartphoneova mogu u svako doba i iz dubokog snijega odaslati svoje slike i video-snimke u svijet preko Facebooka i Youtubea. Ali to nije sve, pravi app vam može pomoći i da odaberete za vas najpogodniju stazu ili vas uputiti na najbolji Aprés-Ski-party u okolici.

Hvalevrijedna suradnja

Hrvatske i njemačke snage zajedno donose novu eru liječenja tumora uz korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.