Luksuz

Beyonce se za Božić nagradila vilom vrijednom 85 milijuna dolara

Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
Beyonce se za Božić nagradila vilom vrijednom 85 milijuna dolara
06.12.2014.
u 17:15
Novi dom pjevačice ima osam soba, 15 kupaonica, kino dvoranu, vinski podrum...
Pogledaj originalni članak

Beyonce i njen suprug Jay-Z slove za najbogatiji par glazbene industrije pa ne čudi što su se za Božić odlučili nagraditi skupocjenom vilom. Njihov novi, prostrani i luksuzni dom nalazi se na Beverly Hillsu a prije no što su donijeli konačnu odluku o kupnji Beyonce i Jay-Z su nekretninu razgledali šest puta. 

 Novi dom glazbenog para ima osam soba, čak 15 kupaonica, vinski podrum, kino dvoranu, bazen i garažu u koju se može parkirati 16 automobila. Za ovu nekretninu bilo je zainteresirano još troje kupaca no Beyonce i Jay-Z dali su najbolju ponudu i postali novi vlasnici. 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

SA
samoborka
21:54 06.12.2014.

Odvratno.