PROMO

Avionom na vikend u prekrasnu uvalu Čikat

Foto: Promo
Avionom na vikend u prekrasnu uvalu Čikat
Foto: Promo
Avionom na vikend u prekrasnu uvalu Čikat
Foto: Promo
Avionom na vikend u prekrasnu uvalu Čikat
Foto: Promo
Avionom na vikend u prekrasnu uvalu Čikat
24.04.2018.
u 10:37
Uputite se na vikend u jedan od najboljih luksuznih hotela u Hrvatskoj direktnim letovima iz Zagreba, Splita, Pule ili Lugana.
Pogledaj originalni članak

Lošinjska uvala Čikat, mirna oaza za luksuzni odmor, nikada nije bila dostupnija. Prva točka produljenog vikenda mogu biti Zagreb, Split, Pula ili Lugano, odakle je po prvi puta moguće doputovati komercijalnim letom na otok Lošinj. Svi koji si žele priuštiti uslugu posebnog komoditeta, za put do otoka vitalnosti mogu izabrati avio-taxi uslugu koja Lošinj povezuje s hrvatskim i stranim zračnim lukama.

Blaga klima, kristalno čisto more i gotovo nestvarne prirodne ljepote očaravaju domaće i strane goste koji pristižu na Lošinj već više od 130 godina. Jedinstveno mjesto na otoku je uvala Čikat, za mnoge jedna od najljepših na Jadranu. U hladu istoimene stoljetne šume alepskog bora smjestio se hotel Bellevue, perjanica lošinjske turističke ponude koju gosti na TripAdvisoru svake godine svrstavaju u sam vrh ponude luksuznih hotela u Hrvatskoj.

Foto: Promo
Avionom na vikend u prekrasnu uvalu Čikat

Jedinstveni doživljaj za sva osjetila

Goste Bellevuea očekuje prozračan i elegantan prostor te vrhunska usluga koja ih prati sve vrijeme boravka u uvali Čikat. Odmor iz snova počinje pićem dobrodošlice na recepciji, a nastavlja se brižno uređenim hotelskim sobama ili suiteovima. One s najistančanijim ukusima restoran Bava razoružat će jelima za čije nastajanje se gotovo u cijelosti koriste hrvatske namirnice i proizvodi s domaćih OPG-ova, dok će oni koji vole uživati u jelima vrhunskih svjetskih kuhinja od lipnja moći uživati u delicijama restorana Matsunoki, prvog japanskog restorana na hrvatskim otocima. Prepoznatljive gastronomske okuse upotpunit će maštoviti kokteli, birana vina i šampanjci u jednom od hotelskih barova s pogledom tirkizno more u uvalu Čikat ili sake vina i rakije na sunčanoj terasi restorana Matsunoki.

Istinska revitalizacija SPA i wellness programima

Za ispunjenje sna o luksuznom odmoru, tu je elegantna Bellevue SPA Clinic. U raznolikoj ponudi Bellevue SPA Clinice gosti biraju neki od sveobuhvatnih wellness i spa programa i paketa. Jedan od njih je program Bellevue Fit koji uključuje welcome signature drink, prilagođenu prehranu uz nutricionističko savjetovanje, antropometrijsko mjerenje i trening s kineziologom. Korištenjem blagodati Lošinja i opuštanjem u unutarnjem ili vanjskom bazenu s morskom vodom, tijelo je moguće dovesti u formu u kratkom roku.

Foto: Promo
Avionom na vikend u prekrasnu uvalu Čikat

Od ove godine u ponudi Bellevue SPA Clinice dostupni su luksuzni tretmani Pedi:Mani:Cure Studija by Bastien Gonzalez, kao i tretmani ekskluzivne kozmetike Valmont. U poznatom švicarskom brendu redovito uživaju pripadnici svjetske jet set liste, s obzirom da je riječ o vodećim proizvodima u anti-aging tretmanima kože lica, neizostavnima u wellness centrima u Parizu, New Yorku i Hong Kongu. U konačnici, potpuni balans duha i tijela te sinergiju s prirodom najbolje ćete osjetiti za vrijeme tretmana u prekrasnom SPA vrtu ispunjenom najljepšim i najljekovitijim mirisima Mediterana.

Priuštite si odmor kakav zaslužujete i uživajte u luksuznom Bellevueu. Rezervirajte svoje putovanje i na Lošinj doputujte direktnim letom po cijeni već od 235 eura za povratni let.

www.losinj-hotels.com
T: +385 (0)51 661 101
E-mail: bellevue@losinj-hotels.com

Pogledajte na vecernji.hr