Za svakoga ponešto

Netko vam je dosadan? Odsada to možete reći smajlićem

Foto: Screenshot Emojipedia
Netko vam je dosadan? Odsada to možete reći smajlićem
14.10.2019.
u 12:55
Nova baza smajlića je podijeljena u pet kategorija: ljudi, hrana, odjeća, životinje i aktivnosti, a mogu se pronaći stvarno raznoliki
Pogledaj originalni članak

Popularan brend Apple je u sklopu nove nadogradnje izbacio i nove smajliće koji će se pojaviti do kraja ovog ili početkom idućeg mjeseca, a svi jedva čekaju riječi napisati uz pomoć ovih zanimljivih smajlića, piše The Sun

Iz Applea su mislili na sve pa su dodali ljenjivca, pelikana, ali i češnjak, vafle, falafel, dok su dodali i smajlića kojeg svi jedva iščekuju, onoga koji vjerno pokazuje dosadu zijevajući s rukom preko usta. Mislili su i na ljude s invaliditetom pa će se tako u bazi pronaći i čovjek u invalidskim kolicima te proteza za nogu kao i slušni aparatić. Također, novi smajlići su i jednodijelni kupaći kostim, balerinke i sigurnosni prsluk.

Foto: Screenshot Youtube

Sveukupno ima 59 novih smajlića, a već se priča o onim najzanimljivijima. Među njima je i onaj parova koji se drže za ruke, a kojima se sada može birati boja kože, kao i prsti ruke koji pokazuju veličinu. 

Foto: Screenshot Youtube

Istraživanje je pokazalo kako postoji veza između smajlića i želje za seksom. Naime, upotreba smajlića donosi i više uspješnih prvih spojeva i više seksualne aktivnosti, a s novom bazom smajlića dolazi i niz novih mogućnosti.

Pogledajte ljubavne savjete s Trešnjevačkog placa: 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.