oduševljen

Anthony Bourdain: Idioti ste ako niste bili u Hrvatskoj!

Foto: Press Association/PIXSELL
Anthony Bourdain: Idioti ste ako niste bili u Hrvatskoj!
25.04.2012.
u 12:49
Gastrovodič bio mu je Mate Janković, član žirija u MasterChefu, a probao je vrhunsku hranu, od kamenica do tartufa
Pogledaj originalni članak

Travel Channel emitirao je u utorak epizodu o Hrvatskoj u putopisno-kulinarskom showu No Reservations slavnog kuhara Anthonyja Bourdaina. Anthony je bio oduševljen našom zemljom i gastronomijom.

– Nisam imao pojma što je hrvatska kuhinja. Nisam o njoj imao nikakvu predodžbu. Ovo je prvoklasna hrana, prvoklasno vino, prvoklasan sir. Sljedeća velika stvar je Hrvatska – kazao je.

Gastrovodič bio mu je Mate Janković, član žirija u MasterChefu, a probao je vrhunsku hranu, od kamenica do tartufa. Oduševio ga je Motovun jer su na svakom koraku tartufi, a cijenu obroka usporedio je s cijenom hamburgera u New Yorku.

– Još niste bili ovdje? Vi ste idiot! Ja sam idiot! – zaključio je jedan od najpoznatijih američkih TV chefova i autor knjige "Dosje kuhinja".

Cijelu epizodu možete pogledati OVDJE.

 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 7

DO
DoktorAmer
15:35 25.04.2012.

Tocno. Ja pitam moje prijatelje nakon kakovog spektakularnog obroka u nekom istarskom restoranu, ajde, mozete li naci bolje u New Yorku, [a ljudi znadu], i odgovor je obicno, ne, ne mozemo. Naravno da i U New Yorku ima najboljih restorana, ali ono frisko, autothono, je nedostizno.

Avatar bok
bok
15:23 25.04.2012.

to svatko tko je i malo prosao svijeta potvduje!

WE
WelcomeToCroatia
19:48 26.04.2012.

Welcome To Croatia!!! =)