MEĐUNARODNA KONFERENCIJA O KRALJU ARTURU I LUCIUSU ARTORIUSU CASTUSU

Aktualiziranje i brandiranje povijesnih destinacija baza su razvoja 365 turizma

Foto: Ivo Čagalj/Pixsell
Aktualiziranje i brandiranje povijesnih destinacija baza su razvoja 365 turizma
22.10.2019.
u 12:40
Turistička valorizacija postojećih povijesnih ostataka uz primjerenu marketinšku podršku može rezultirati vrlo neobičnim i specifičnim destinacijskim ikonama koje mogu potaknuti jačanje turističkog imidža destinacije u kojoj se nalaze
Pogledaj originalni članak

U Podstrani je uz znanstvenu potporu Ekonomskog fakulteta, Matice Hrvatske i same općine održana međunarodna konferencija o Kralju Arturu i Luciju Artoriju Kastu  kojoj je cilj bio pokazati kako iskoristiti potencijal povijesne priče i naznaku da je Lucije Artorije Kast, vojni zapovjednik za kojeg se vjeruje da je Kralj Artur, dio svog života proveo upravo u Podstrani.

Ovom konferencijom te novim dokazima, iskustvima i primjerima dobre prakse koja će kroz predavanja iznijeti inozemni stručnjaci, pokazat će se kako iskoristiti maksimum potencijala kulturnog turizma.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr