zanimljivo

Ako znate ovo, postat ćete neodoljivi suprotnom spolu

Foto: Getty Images
Ljubav, par
Foto: Getty Images
Ljubav, par
Foto: Getty Images
Ljubav, par
Foto: Getty Images
Ljubav, par
Foto: Getty Images
Ljubav, par
Foto: Getty Images
Ljubav, par
09.04.2019.
u 20:57
Nedavno istraživanje pokazalo je da vas jedna osobina može učiniti neodoljivo privlačnima i napraviti čudo u vašem ljubavnom životu.
Pogledaj originalni članak

Ako ste mislili da je novac, izgled, humor ili vještina u spavaćoj sobi ono zbog čega ćete drugoj strani biti neodoljivo privlačni, varate se. Nedavno istraživanje pokazalo je da vas jedna osobina može učiniti neodoljivo privlačnima i napraviti čudo u vašem ljubavnom životu. Evo o čemu je riječ...

U istraživanju je sudjelovalo više od šest tisuća osoba iz 11 zemalja, koje su stručnjaci na portalu EliteSingles i Babbel upitali što ih najviše privlači kod drugog spola.

Čak 75 posto ispitanika izjavilo je da ih posebno privlači kada netko priča barem jedan strani jezik, a 93 posto ispitanika potvrdilo je da bi za spoj odabrali osobu koja zna barem jedan jezik osim materinjeg. Pokazalo se time i kako je znanje i "pamet" privlačnije od izgleda i "savršenog" tijela. 

Razlog? Trideset devet posto ispitanika izjasnilo se kako ih ih višejezičnost privlači zbog vlastitog otkrivanja i upoznavanja drugih kultura, 16 posto privlači "mističnost" drugog jezika, 15 posto ispitanika smatra seksi kada netko priča drugim jezikom, a 14 posto sudionika istraživanja smatra kako je znanje stranog jezika znak inteligencije.

Osobe koje pričaju francuski jezik na prvom su mjestu privlačnosti, a zatim osobe koje pričaju talijanski i španjolski. 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.