Prestiž

Ako želite jesti u ovom restoranu morat ćete rezervirati 14 godina unaprijed

Foto: Disney
Club 33
Foto: Wikimedia
Club 33 restoran
22.01.2015.
u 10:06
Smješten u kalifornijskom Disneylandu, izvorno je bio zamišljen kao mjesto na kojem će se zabavljati ulagači. Zatvoren je za javnost, a u njemu, ako imate neponovljivu priliku života zakoračiti unutra, naići ćete na mnoge slavne i bogate osobe koji su za ulazak u restoran/članstvo platili 25 tisuća dolara, plus 10 tisuća dolara godišnje članarine.
Pogledaj originalni članak

Club 33 više je od samog restorana.

Ovo je jedno od najekskluzivnijih i najskupljih mjesta na svijetu za pojesti obrok. I osnovao ga je Walt Disney 1967. godine. Smješten u kalifornijskom Disneylandu, izvorno je bio zamišljen kao mjesto na kojem će se zabavljati ulagači. Zatvoren je za javnost, a u njemu, ako imate neponovljivu priliku života zakoračiti unutra, naići ćete na mnoge slavne i bogate osobe koji su za ulazak u restoran/članstvo platili 25 tisuća dolara, plus 10 tisuća dolara godišnje članarine.

Piće i hrana plaća se posebno. Restoran povremeno otvara svoja vrata za nove članove, a 2012. godine na listi čekanja bilo je čak 800 osoba koje bi, uz spomenute cijene, za jedan obrok platili dodatnih 16.400 funti, a na to će mnogi morati čekati i preko 14 godina.

Foto: Disney

>>Novo ruho svim Zagrepčanima poznate kultne pivnice u Ilici

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.