Ako hoćete poklone, nađite muškarca s manje testosterona

Foto: Arhiv VL-a
Ako hoćete poklone, nađite muškarca s manje testosterona
28.10.2009.
u 15:56
Volonteri koji su dobivali kremu s testosteronom igrali su računalnu igru u kojoj su morali podijeliti novac s partnerom, tako da sami odluče o postotku.
Pogledaj originalni članak

Ako želite da vas muškarac obasipa raskošnim i skupocjenim darovima za rođendane, godišnjice i blagdane, nemojte izabrati krupnog, nabildanog muškarca, a niti onog s viškom kilograma. Naime, muškarci s visokom razinom testosterona manje su darežljivi nego oni s manjom razinom hormona.

Muškarci volonteri dobivali su kremu koja je sadržavala testosteron te je uz njega razina tog spolnog hormona u njihovoj krvi udvostručena, ali i placebo kremu.

Nakon nanošenja kreme volonteri su igrali računalnu igru sa suigračem na internetu. Jedan od volontera dobio je 10 dolara koje je trebao podijeliti s drugim kako god on želi, a drugi je mogao prihvatiti ili odbiti ponudu zato što nije pravedna. U tom slučaju nitko ne bi dobio novac.
Svaki je volonter igrao igru s kremom i s placebo kremom u obje uloge.

Rezultati su pokazali da su muškarci s kremom u kojoj su bili testosteroni, bili 27 posto manje darežljivi u svojim ponudama, od prosječnih 2.15 USD do 1.57 USD. Uz snažniju varijantu testosterona, DHT, ovakvo je ponašanje bilo još izraženije.

Uz DHT muškarci su češće i odbijali nepravedne ponude. Muškarci s najvišom razinom DHT-a odbijali su ponude ispod četiri USD, dok su oni s nižom razinom odbijali samo ako se radilo o svoti manjoj od 2.15 USD.

Dakle, ako od muškarca očekujete da vam ljubav dokazuje dijamantima i sličnim "sitnicama", potražite onog sa što manje testosterona.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.