I oni imaju pravo glasa

8 stvari koje žene rade u krevetu, a muškarci ih mrze

Foto: Thinkstock
seks, zaljubljeni par
Foto: Thinkstock
seks, zaljubljeni par
Foto: Shutterstock
seks, orgazam
Foto: Thinkstock
seks
Foto: Thinkstock
seks
Foto: Thinkstock
seks
Foto: Thinkstock
seks, orgazam
Foto: Shutterstock
seksi žena
Foto: shutterstock
Veza
Foto: Thinkstock
Žena na WC-u
10.03.2018.
u 08:05
Pogledaj originalni članak

Kako bi seks bio uspješan, muškarci trebaju slušati svoju bolju polovicu, ali i žene trebaju udovoljiti svome partneru.

Već je poznato kako je ženama najgore kada muškarci brzo završe i ne pobrinu se za ženin orgazam, no jeste li se ikada zapitale što to muškarci mrze kada žena radi u krevetu. Otkrit ćete u nastavku članka.

Preglasne ste – Nitko ne voli potpunu tišinu, ali to ne znači da trebate pjevati operu. Smanjite doživljaj i ne pretjerujte.

Ležite i ne radite ništa – Za tango je potrebno dvoje. Nemojte samo ležati iako ste možda u misionarskoj pozi. Mičite bokovima, dodirujte ga, pokažite mu da ga želite.

Grebete ga po leđima – Mnogi vole malo grubosti u krevetu, no muškarci zapravo ne uživaju kada mu nokte zabijate u leđa.

Želite samo misionarsku – Seks bi trebao biti zabavan, a ne rutina koju obavljate svakih nekoliko dana. Opustite se i uživajte u različitim pozicijama, oboje ćete biti sretniji.

Govorite mu kada da svrši – Uvjetovanje orgazma velik je pritisak na muškarca. Ako i niste raspoložene za seks, a pristale ste samo zbog njega, pokušajte se opustiti i uživati, a ne govoriti mu 'ajde požuri se i završi'.

Sređujete se samo kad idete negdje – Kod kuće ste u bez šminke i staroj odjeći i želite seks. Bit će dovoljno ako pokažete inicijativu i počnete ga zavoditi, no muškarci bi ponekad htjeli da se i za njih sredite i odjenete seksi.

Ponašate se kao da mu činite uslugu – Muškarci bi trebali biti sretni ako se često seksate, no ne bi se zbog toga trebali osjećati krivima. Ako vam se ne seksa, nemojte to činiti protiv svoje volje pa mu onda nabijati na nos.

Želite oralni seks, a bile ste na toaletu – Muškarcima nije baš ugodno pružati oralni seks ženi koja je obavljala nuždu, a nije se otuširala nakon toga. Ako vas odbija, zapitajte se zbog čega to radi.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 5

Avatar Vucibatina
Vucibatina
13:14 10.03.2018.

Prdi ?

ML
Mladen63
08:39 10.03.2018.

Pa vi niste normalni...to je sada kontra istanbulskoj konvenciji. Stvarno ste spali na razinu koja nije citljiva

AU
austrougarskigeneral
09:40 10.03.2018.

ne voli nitko da je tiha to znači da ne uživa u sexu.