Stručnjaci otkrivaju

8 fizičkih osobina koje muškarce najviše privlače, a nisu stražnjica i grudi

Foto: Thinkstock
žena
Foto: Thinkstock
struk i bokovi
Foto: Thinkstock
Žena
Foto: Thinkstock
Frizura
Foto: Shutterstock
Šminkanje, maskara
Foto: Thinkstock
zaljubljeni par
Foto: Thinkstock
žena
Foto: Thinkstock
crvena haljina
Foto: Thinkstock
lijepa žena
28.12.2017.
u 16:15
Pogledaj originalni članak

Svojim izgledom žene lako mogu privući muškarce i pritom ih zavesti, a profesorica psihologije Dr. Midge Wilson sada je za Business Insider otkrila koje su to fizičke karakteristike na ženama koje najviše privlače muškarce.

Struk i bokovi - ako žena ima oblikovan struk, odnosno on je uži u odnosu na bokove, muškarci će je oblijetati. Žene koje imaju tijelo u obliku kruške posebno su privlačne muškarcima, a zbog širokih bokova kasnije će im biti i lakše roditi.

Visoki glas - Kako žene privlače muškarci s dubokim glasom, tako muškarce privlače žene s visokim glasom. Muškarci ih smatraju ženstvenijima, ali i mlađima zbog toga.

Zdrava kosa - Muškarci obožavaju dugačku, ali zdravu kosu na ženama pa ako imate ispucane vrhove brzo posjetite frizerski salon te kupite proizvode za suhu kosu.

Manje šminke - Iako žene vole nositi make up i smatraju da će njima privući muškarce, istina je potpuno drugačija. Muškarci vole šminku na ženama, ali da je ona umjerena.

Osmjeh - Žene koje se često smiju izgledaju sretnije i zadovoljnije, a time su i privlačnije muškarcima.

Crvena odjeća - Žene koje nose crveno privući će više pogleda muškaraca. Stoga, ako ste slobodni, a ne znate kakvu ćete haljinu odjenuti za doček Nove godine, crvena bi trebala biti vaš prvi izbor.

Dužina ruku - Iako zvuči čudno, istraživanje je pokazalo kako muškarci vole žene s tankim dugačkim rukama.

Opći dojam - Muškarci vole žene koje su dotjerane i pokazuju da drže do sebe. Ne moraju one biti odjevene po zadnjoj modi i biti svaki dan profesionalno našminkane, no uredna kosa i odjeća te minimalan make up nešto su što mnogi muškarci gledaju na ženama.

Hvalevrijedna suradnja

Hrvatske i njemačke snage zajedno donose novu eru liječenja tumora uz korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 7

VJ
Vl jedi govna
19:59 28.12.2017.

I da ima jako male dlanove jer onda moj veseljko izgleda veći

IL
ilijan
20:53 28.12.2017.

To su prave curke još bi dodao duge prste kad ga uhvate i usne sočne medene.... 😀

Avatar Gump, Forrest
Gump, Forrest
10:23 29.12.2017.

Žena s visokim glasom je nešto od čega bježim čim zine.