Pripremite se!

7 stvari koje svaka žena treba znati prije analnog seksa

Foto: Thinkstock
seks
Foto: Thinkstock
seks
Foto: Thinkstock
par u krevetu
Foto: Thinkstock
seks
Foto: Thinkstock
seks
Foto: Thinkstock
seks
Foto: Thinkstock
seks
Foto: Thinkstock
seks
12.08.2017.
u 19:30
Mnoge žene ga se groze, muškarci ga željno priželjkuju, a postoje i parovi koji ga redovito prakticiraju
Pogledaj originalni članak

Analni seks veliki je tabu. Mnoge žene ga se groze, muškarci ga željno priželjkuju, a postoje i parovi koji ga redovito prakticiraju. Ako i vi poželite biti jedan od takvih parova, ovo su stvari koje trebate znati.

1. Predigra je bitna – Kako bi uživali u analnom seksu ne možete ga samo odraditi. Potrebno je kao i prije vaginalnog seksa, analni otvor stimulirati, a najpoželjnije je koristiti lubrikante. Najvažnije je da se pritom osjećate ugodno.

2. Komunikacija je ključna – Međusobna komunikacije ključ je uspjeha analnog seksa. Govorite partneru što vam odgovara, a što ne.

3. Pripremite se – Raspitajte se o analnom seksu i kako ga je najpravilnije izvesti. Ne odlučujte se na njega nepripremljeni. Obavezno koristite prezervative i lubrikante.

4. Higijena je bitna – Uvijek tijekom analnog seksa koristite prezervative i nikada ne kombinirajte analni i vaginalni seks kako se ne bi zarazili nekom od seksualno prenosivih bolesti.

5. Ispiranje crijeva nije potrebno – Mnoge žene boje se da će im se dogoditi nezgoda uslijed analnog seksa, no ne brinite se. Ako ga pravilno prakticirate, to vam se ne može dogoditi.

6. Mala bol je u redu – Ako je razina boli na ljestvici od 1 do 10 od 3 ili 4, onda je to u redu. No, ako slučajno krvarite, jako vas boli i sl., onda odmah prekinite odnos.

7. Možete postići orgazam – I analnim seksom žena može postići orgazam jer se tako stimulira G točka. 

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 20

DU
Deleted user
21:35 12.08.2017.

Jako poučno. Ovo treba uvrstiti u onaj seksualno zdravstveni odgoj po školama da se djeca ne zateknu nespremna.

DU
Deleted user
20:50 12.08.2017.

Imao bih više povjerenja u članak da ga je potpusao modni mačak ili cigi . Moja cura vjeruje u njihove modne prosudbe pa mozda i pakšu znaju nagovoriti na otvorenost u pristupu

KO
kodifan
23:36 12.08.2017.

i to je članak za novine...???