vrijedne promjene

6 stvari koje žena mora znati prije nego napuni 40 godina

Foto: Shutterstock
Žena sa žvakaćom gumom
Foto: Instagram
Dlakave žene
Foto: Thinkstock
Žena, čuđenje
Foto: Thinkstock
Žena
Foto: Thinkstock
Žena u haljini na točkice
Foto: Thinkstcok
Žena na krevetu
Foto: Thinkstock
Seksi žena s mobitelom
Foto: Thinkstock
Tužna žena
01.08.2018.
u 13:06
Huffington Post donosi popis stvari koje bi trebale znati prije proslave svog 40. rođendana.
Pogledaj originalni članak

Do svoje četrdesete godine, većina žena je "odradila" većinu svojih zacrtanih životnih ciljeva, no na neke stvari rijetko koja obraća pozornost. Huffington Post donosi popis stvari koje bi trebale znati prije proslave svog 40. rođendana. 

Možete li zamisliti odlazak kod ginekologa dok niste depilirane? I vrijeme je da naučite da se trebate prestati ispričavati za baš sve u svom životu. Niste stigle obaviti nešto? Ne morate svima stalno otkrivati svoje razloge i pravdati se. 

"Bijele laži" su ponekad nužne u životu kako ne bi nekoga povrijedili ili napravili neki problem ako se može izbjeći. Do ove dobi svog života, žene bi već trebale znati kako ih izgovoriti ozbiljnog lica. 

Kritike okoline su sastavni dio života, negdje više negdje manje. Vrijeme je da ih naučite ignorirati i prestanete se živcirati. 

Pronaći vrijeme za sebe može biti ravno organizacijskom čudu. No, dosada biste već trebali poneke obveze staviti sastrane i neko vrijeme posvetiti samo sebi i svojim guštima. 

Svoje vrijeme i pažnju poklanjati ljudima koji su to zaista i zaslužili i ne trošiti energiju na neke "prijatelje" iz djetinjstva čije vam društvo ne odgovara, ali osjećate neku obvezu. 

Odlazak na spavanje u 21h nije dokaz da ste ostarili i ulazite u "zlatne godine", već biste trebali znati da je sasvim u redu otići na počinak ranije, posebice ako ste imali naporan dan. I ne osjećati se loše zbog toga. 

 

 

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 6

ZN
Znakovljenagrbu
17:32 01.08.2018.

Pisati o ženskama od 40, a stavit slikice od cura od 25. Jadan li si "novinarU"!

Avatar Ashley
Ashley
19:15 01.08.2018.

Copy-paste Huffinton Post...liberalni ateisticki news portal....pametnom dosta!

ZG
ZGexil
19:38 01.08.2018.

6 stvari..... kuhati, prati, peglati, pušiti, čistit, proći u šumu po drva, iz dućana donijeti 3 gajbe piva (u svakoj ruci te na glavi bar po jednu).....