Jeste li među njima?

6 stvari koje mnoge žene rade tijekom seksa dok ih nitko ne gleda

Foto: Thinkstock
seks
Foto: Pixabay
Vrijeme
Foto: Thinkstock
Žena
Foto: Thinkstock
muškarac u donjem rublju, bokserice, slip gaćice
Foto: Thinkstock
seks
Foto: Shutterstock
Dopisivanje
Foto: Thinkstock
seks
08.03.2018.
u 22:45
Pogledaj originalni članak

Iako žene tijekom seksa žele izgledati savršeno, postoje stvari koje rade kada ih njihov partner ne gleda.

Kopaju nos – Pogotovo ako znaju da će biti u jahaćoj poziciji gdje partner ima savršen pogled na nosnice. Niti jedna žena ne želi da muškarac vidi što se krije u njima pa često iskoriste priliku očistiti sasušene šmrklje kada muškarac ne gleda.

Vežu kosu – Iako seks možda započnete s raspuštenom kosom, mnoge žene je tijekom seksa zavežu jer im smeta, a muškarci to niti ne primijete.

Provjeravaju donje rublje – Kao što muškarci vole vidjeti ženske gaćice, tako i žene pogledaju što se krije u njegovim boksericama. Zbog toga pazite kako se brišete.

Razmišljaju o drugim stvarima – Ako nisu raspoložene za seks, često im misli odlutaju pa počnu razmišljati jesu li platiti račun za vodu i što će sutra kuhati.

Provjeravaju mobitel – Ako ga je ostavila na krevetu, budite sigurni da će u jednom trenutku provjeriti ima li novu notifikaciju na Facebooku ili poruku na Viberu.

Gleda na sat – Uvijek joj se negdje žuri, dovršiti kućanske poslove ili završiti na vrijeme da stigne pogledati omiljenu seriju. Sreća pa muškarcima ne treba dugo.

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

NO
nogogaz
23:36 08.03.2018.

sta bi novinari da nema mene budale koji komentiram ovu visoku nauku....

MO
morska
22:59 08.03.2018.

Bez veze! Netocno, jadne te zene koje ne znaju malo uzivati. Ne vjerujem vam nista.

JO
jozomeda
08:37 09.03.2018.

e koje ste vi budale