klasici

6 komada odjeće kojih se ne biste trebali riješiti

Foto: Thinkstock
odjeća
Foto: Thinkstock
odjeća boje
Foto: pixabay
odjeća
Foto: Instagram
Traperice
Foto: Thinkstock
Odjeća
Foto: Thinkstock
Odjeća
Foto: Thinkstock
Odjeća
Foto: Thinkstock
Odjeća
Foto: Thinkstock
Odjeća
13.04.2018.
u 07:01
Savjetnici za organizaciju prostora tvrde da bismo svake sezone trebali mijenjati, odnosno riješiti se onih komada koje protekle sezone nismo nosili i tako napraviti mjesta za nove.
Pogledaj originalni članak

Moda prati razne trendove prema kojima trendseterice prilagođavaju i odjevne komade u svom ormaru. Savjetnici za organizaciju prostora tvrde da bismo svake sezone bismo trebali mijenjati, odnosno riješiti se onih komada koje protekle sezone nismo nosili i tako napraviti mjesta za nove. Ipak, nekih se komada ne biste trebali rješavati čak i ako ih niste nedavno nosili.

Iskidane traperice u modi su već nekoliko godina i ako ste razmišljali da ih se riješite, nemojte. Lako ćete ih kombinirati u dnevnom, ali i večernjem looku. 

Kožna jakna klasik je u svakom svom obliku, iako su posljednjih godina  trendu one motorističkog dizajna. Zašto ne biste pokazali i svoj vintage stil ili moderni streetstyle?

Baloneri su bili u modi prije dosta godina, ali riječ je o klasiku koji se stalno vraća. Moderniji modeli odličan su izbor za proljetnu sezonu. 

Bijela košulja "najobičniji" je modni odjevni predmet, no ipak mora imati svoje mjesto u svakom ženskom i muškom ormaru. Bijela je boja ljeta, a toplije vrijeme koje nam pristiže odlična je prilika da svoju bijelu košulju nabacite na sebe i upotpunite svojim stilom. 

Mala crna haljina postala je neizostavan klasik otkad ju je odjenula Audrey Hepburn u filmu Doručak kod Tiffanya. Bez obzira na to nosite li je samo u svečanijim prilikama, svoju omiljenu haljinu nikak onemojte baciti. 

Sako, baš kao i baloner, upotpunit će svaku kombinaciju. Ležernoj će dati službenu notu, a dobro se kombinira i sa svečanim haljinama. Umjesto da ga se riješite, upotpunite svoju garderobu s još ponekim u nekoj drugoj boji. 

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.