Kad krene krivo

5 znakova po kojima možete prepoznati da vas vara

Foto: Thinkstock
5 znakova po kojima možete prepoznati da vas vara
16.01.2015.
u 13:05
Nečiju privatnost u svakom slučaju treba poštivati, ali postoji razlika između između toga što netko čuva privatnost i krije aferu
Pogledaj originalni članak

Žene imaju jaku intuiciju pa ako ste pomislile da je riječ o varanju, nažalost, vjerojatno ste u pravu.

I dok muškarce danas sve rjeđe odaju neki vidljivi tragovi, poput ruža na njegovoj odjeći, ipak postoje drugi znakovi koji će to otkriti. Evo koji su...

1. Velika promjena u vašem seksualnom životu

Iako rjeđi seksualni odnosi mogu biti dobar pokazatelj da s vašom vezom nešto ne štima, promjena i u suprotnom smjeru može odati aferu. Muškarcu može biti vrlo erotično imati odnose s dvije žene pa ako je odjednom prema vama postao erotičniji i češće ga privlačite nego obično, možda je vrijeme za uzbunu.

2. Ne pušta mobitel iz ruke

Nečiju privatnost u svakom slučaju treba poštivati, ali postoji razlika između između toga što netko čuva privatnost i krije aferu. Ako je o ovom drugom riječ, onda možete primijetiti kako mobitel nosi uvijek sa sobom, zaključava ga i pazi da ne dođe u tuđe ruke. Ako primijetite tajnovitost kod svog partnera, to je obično neki loš znak.

3. Više brine o svom tijelu

Ako ste vašeg muškarca više od nekoliko puta bezuspješno morali upozoravati da je vrijeme da se ošiša, obrije illi podšiša dlake u nosu, zasigurno ćete se zapitati što se događa ako primijetite da u posljednje vrijeme više brige vodi o svom izgledu nego inače.

4. Zovete, ali ne javlja se

Zovete ga, ali suprotno uobičajenom, ne javlja se. Pa je ostao dulje na poslu, pa se ispraznila baterija, izgubio signal, bio na punjaču stišan u uredu... Svi ti izgovori otkrit će da vaš partner traži taj dodatni prostor bez vas. Ako se u posljednje vrijeme to češće događa, vrijeme je za razgovor.

5. Zauzima obrambeni stav

Najjednostavnije pitanje: "Gdje si bio danas?" kod muškarca koji vara probudit će obrambeni stav. Odgovori poput: "Uvijek me gnjaviš s istim pitanjima" ili slično mogu značiti ili da ga zaista gnjavite ili je vrijeme proveo negdje "gdje nije smio" i to vam ne može reći pa izbjegava odgovor.

>>TOP 10 parfema po kojima ćete prepoznati ženu i muškarca koji – varaju

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

OP
openheimer2
13:17 16.01.2015.

ja bi nestal s lica zemlje ili bacil se sa mosta, mislim radije prvo!

Avatar Babaluji x
Babaluji x
11:56 18.01.2015.

mislim da bih ju odmah skužio da me prevari !