loši potezi

5 znakova da ste postali ljubomorna djevojka, baš poput onih u koje ste prije upirali prstom

Foto: Shutterstock
5 znakova da ste postali ljubomorna djevojka, baš poput onih u koje ste prije upirali prstom
08.07.2015.
u 08:23
Ovo su znakovi koji će vam otkriti da ste se "pretvorili" u onaj tip ljubomorne djevojke za čija ponašanja u vezi niste mogli naći racionalno opravdanje.
Pogledaj originalni članak

Gotovo da nema ništa gore u vezi od ljubomorne žene.

Nedostatak povjerenja, provjeravanje mobitela, vaganje svake izjave i poteza...Utrošeno toliko energije, a istovremeno upravo takve žene nerijetko budu na meti svojih prijateljica kojima "zdrav razum ne dopušta" takvo ponašanje.

Sve do jednom.

Ovo su znakovi koji će vam otkriti da ste se "pretvorili" u onaj tip ljubomorne djevojke za čija ponašanja u vezi niste mogli naći racionalno opravdanje.

Kada je zadnji put bio online?

Ah, te moderne aplikacije... Ako sretnete nekoga tko posjeduje smartphone, a na njemu nema instaliranu neku chat aplikaciju pitate se u čemu je problem. I upravo aplikacije poput Vibera i Whatsappa "registriraju" kada ste online i kada ste zadnji put kliknuli na njih. Vođeni tim "znanjem" ne ispuštate mobitel iz ruke, jer stalno provjeravate kada je ON online.

Ako vam to moderna tehnologija omogućava, to ipak ne znači da je opravdano postati "stalker". Ne trebate biti s njim u kontaktu svakog trenutka, pustite ga da "diše". Nije vam odgovorio na p oruku, a vidjeli ste da je u međuvremenu bio online i sad analizairate sve i gotovo ste sigurni da vas je namjerno izignorirao. Možda i je, to je njegovo pravo da odgovori na poruku kad je on u  mogućnosti, ili kad to ON želi... I ne, nije to nešto za osudu. Prestanite gledati je li online i opustite se. Valjda imate nešto drugo za raditi?

Znate sve nadimke ženskih osoba koje su mu "lajkale" fotografiju na Instagramu

I njegov profil provjeravate svakodnevno kako biste ostali informirani o novim "lajkovima" i obožavateljicama...

Vozite se pored njegove kuće, iako vam nije usput

I što mislite time postići? Ako vidite da je u svom domu, baš kako i je rekao da će biti, mahnut ćete mu iz auta i odvesti se dalje? Sumnjamo u to. Ovo je jedan od načina "proganjanja" i znak ljubomore i nesigurnosti.

"Uzeo je mobitel sa sobom u WC"

Uvjereni ste da je to napravio jer nešto skriva i želi se "osigurati" da vi to ne pronađete. Je li vam palo na pamet da će možda samo provjeriti mailove ili odigrati neku igricu?

Izmišljate da vam se javlja bivši, samo da ga učinite ljubomornim

Ako dosada to niste još povezali, ovako nešto može biti zaista jako loš potez. Znamo, uvjereni ste da će mala doza ljubomore "podići" vezu, ali može vam se itekako obiti o glavu.

>>5 znakova da je vaš brak otpočetka osuđen na propast

>>VIDEO Sumnjate u partnera i pucate od ljubomore? Onda je ovo baš za vas

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

RK
Realovac.koji.mrzi.hdz.lopine
10:49 08.07.2015.

U razlogu br.1 se spominje Instagram. Zaista mislite da svi imaju to čudo, a ne možda onak, 5% ljudi? po tome je 6.razlog da znate za svaku žensku osobu koja ga slijedi na twitteru?

AZ
Azalea
17:12 08.07.2015.

izgleda da sam ja ljubomorna .-((