postoji razlog

5 stvari koje svakako morate isprobati prije braka

Foto: Thinkstock
Vjenčanje, brak
Foto: Thinkstock
Seks
Foto: Thinkstock
kondomi prezervativi
Foto: Thinkstock
sreća
Foto: Thinkstock
ples u autobusu
Foto: Thinkstock
Noćni izlazak
29.11.2017.
u 19:40
Vrijeme dok ste "single" je vrijeme za vas i zato ga iskoristite na najbolji mogući način.
Pogledaj originalni članak

Ako još niste spremni za taj veliki korak i odluku da provedete ostatak života s jednom osobom, onda imamo savjete za vas. 

Vrijeme dok ste "single" je vrijeme za vas i zato ga iskoristite na najbolji mogući način.

Mijenjajte partnere

Stručnjaci za seks savjetuju da idete na spojeve što češće kako biste upoznali različite osobe i dobili dojam koje osobine kod partnera vam odgovaraju, a koje ne. kako biste kasnije mogli ostvariti kvalitetnu i dugotrajnu vezu. 

Uvijek koristite kondome

Ako ste u fazi da mijenjate partnere, svakako koristite kondome prilikom svakog seksualnog odnosa. Ne želite dobiti neku spolnu bolest koja će narušiti vaše zdravlje i koju možete dalje prenijeti nekom drugom. 

Seks na odmoru

Zasigurno ćete upoznati nekoga tijekom godišnjeg odmora i pitat ćete se "je li pametno" upustiti se u neki brzinski odnos? Savjet stručnjaka: opustite se! Ne očekujte od te veze nikakvu ozbiljniju vezu na daljinu i ostvarenje vječne ljubavi. Smatrajte to godišnjim odmorom i provodom koji ćete pamtiti zasigurno još koju godinu. 

Izlazite s umjetnikom

Ako smatrate da umjetnik neće biti vaš izbor za doživotnog partnera, svakako nađite jednog s kojim ćete izlaziti neko vrijeme. On/ona će vam pokazati jedan sasvim drugi svijet i imat ćete priliku naučiti biti kreativni i koje sve prednosti to nosi sa sobom. Iznenađenje kad je seks u pitanju? Svakako...

Budite s nekim tko je zločest prema vama

Ovo zvuči mazohistički, ali nije ako na to gledate s druge strane. Pričamo o nekome tko će se naljutiti ako želite provesti vrijeme s vašim društvom, ako ne želite platiti ili podijeliti račun. l zasigurno ste već i bili s nekim ovakvim u vezi, ali ste ostali neko vrijeme jer je seks bio super. Ali doći ćete do saznanja da želite više u svom životu, osobu koja vas neće tako tretirati i da samo odličan seks nije recept za dug i sretan brak. 

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

JO
josip
21:56 29.11.2017.

znaci Sodoma i Gomora, samo nemoral i unistavanje covjeka. Sramite se!

Avatar Maxich
Maxich
16:20 30.11.2017.

Sramota, kakav je ovo članak? Zar moraš s nekim leći da bi znao odgovaraju li ti njegove/njene osobine? I što nakon toliko sexa? Depresija, umor, jad! A može bit naletiš na majmuna koji te prebije i izrešeta ako ga ostaviš! Nije bit u sexu da bi ostvario vezu.

DU
Deleted user
12:24 30.11.2017.

Mijenjajte partnere?????? Vi niste normalni! Ja bi tebi svaki dan po 4,5 partnera i tako svaki dan ....koji savjeti.....koja bolest!!!!!!!! Sramota!!!