dobro je

5 stvari koje ćete primijetiti kada prestanete tražiti nekoga za vezu

Foto: Getty Images
Žena
Foto: Getty Images
Žena
Foto: Alexandr Ivanov/Pixabay
sreća
Foto: pixabay
prijateljice i smijeh, žene
Foto: Getty Images
Žena
Foto: Getty Images
Žena
Foto: Thinkstock
sreća
Foto: Thinkstock
Sretan par
25.02.2019.
u 13:23
Nećete provoditi sate raspravljujući se oko nekih odluka sa svojim partnerom, nećete se morati usuglašavati oko vlastitih želja za vikend i sl.
Pogledaj originalni članak

Biti u vezi s nekim može biti pravo olakšanje i sreća, no kada ste u vezi u kojoj se ne osjećat dobro ili ste u stalnoj potrazi za onom "savršenom" osobom za vas, to može biti itekako iscrpljujuće. Pametna je odluka napraviti pauzu od veza i spojeva i biti neko vrijeme - solo. Kada donesete ovu odluku, spoznat ćete ovih pet stvari...

Nova rutina - Odjednom, shvaćate da imate puno više vremena za sebe. Nećete provoditi sate raspravljujući se oko nekih odluka sa svojim partnerom, nećete se morati usuglašavati oko vlastitih želja za vikend i sl. i pitat ćete se kako ste uopće uspijevali i naći nešto vremena samo za vas. 

Počinjete više ulagati u sebe - Više se ne mučite s emotivnim kaosom i orijentirani ste na sebe i svoj osobni razvoj. Vjerojatno ćete dohvatiti tu knjigu koju već dugo želite pročitati i usredotočit ćete se na nove poslovne uspjehe. 

Počinju vam biti važniji prijatelji i obitelj - Vrijeme koje ste posvećivali partneru i vezi u kojoj ste se nalazili, sada ćete posvećivati više svojoj obitelji i prijateljima. 

Opušteniji ste - Doživljavate manje stresa jer jedini stres koji osjećate je onaj koji uzrokujete sami sebi, ne koji vam uzrokuju drugi. Barem ne oni kada je riječ o vašem privatnom životu.

Imate više novaca - Kada ste u vezi trošite i više novaca, na izlaske, izlete, kupovinu nove odjeće, poklone, romantične večere i sl.  Kada ste solo, sve možete usmjeriti  na neke svoje potrebe

 

 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.