modni prijedlog

20 bundica od umjetnog krzna u svim bojama

Foto: Unreal Fur
umjetna krzna
Foto: Unreal Fur
umjetna krzna
Foto: Unreal Fur
umjetna krzna
Foto: Unreal Fur
umjetna krzna
Foto: Unreal Fur
umjetna krzna
Foto: Unreal Fur
umjetna krzna
Foto: Unreal Fur
umjetna krzna
24.10.2014.
u 11:45
Daleko humanija verzija ovog trenda su umjetna krzna u svim bojama koja možete pronaći u većini high street trgovina i nekih dizajnerskih kuća koje su se pohvalno, odlučile za umjetna krzna umjesto onih pravih...
Pogledaj originalni članak

Trend krzna u bojama ove je sezone nametnula Frida Giannini koja je na pistu kuće Gucci pustila nekoliko modela u duginim bojama.

Daleko humanija verzija ovog trenda su umjetna krzna u svim bojama koja možete pronaći u većini high street trgovina i nekih dizajnerskih kuća koje su se pohvalno, odlučile za umjetna krzna umjesto onih pravih. U zagrebačku Vešmašinu stiglo je nekoliko modela izuzetno popularnog brenda Unreal Fur koji je za ovu sezonu pripremio odlične prsluke s "ombre" efektom, mekane bundice u pastelno roza nijansama kao i jakne s dugom dlakom u klasičnoj crnoj i boji vina.

Pepe Jeans donosi kratku jaknicu u patchwork stilu od raznobojnog umjetnog krzna, Diesel predstavlja dvobojni kaput u boji crvenog vina i crnoj, a Zara predlaže kratku bundicu u limunski žutoj boji. Daleko najpopularnije bunde od umjetnog krzna one su s potpisom brenda Shrimps koje osvajaju maestralnom kombinacijom boja i kvalitetom izrade. Iza Shrimps brenda stoji Hannah Weiland, a možete ih pronaći na Net-A-Porteru.

Ostale modele bundica pogledajte na Buro 24/7.

>>Cipele s vezicama na visoku petu – predmet žudnje svjetskih dama!

>>Zbog njezinih čizmica čak i princeze s Pete avenije moraju na listu čekanja

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.