Za čisti dom

15 prljavih problema koje će s lakoćom riješiti soda bikarbona

Foto: Shutterstock
15 prljavih problema koje će s lakoćom riješiti soda bikarbona
10.09.2014.
u 09:24
Ovaj je proizvod iznimno učinkovit, ali i još važnije, nježni je prirodni sobni dezodorans koji će nam pomoći u mnogim kućanskim problemima
Pogledaj originalni članak

Sodu bikarbonu u svom će kućanstvu imati svaka domaćica koja se barem jednom upustila u izradu kolača i keksića, ali soda ima i druge primjene zbog čega je poželjno uvijek je imati pri ruci.

Ovaj je proizvod iznimno učinkovit, ali i još važnije, nježni prirodni sobni dezodorans koji će pomoći u mnogim kućanskim problemima, barem kada je riječ o održavanju čistoće vašeg doma.

>>Sapun, pasta za zube, dezodorans: Izradite ih sami uz naše recepte

>>Ne bacajte iskorištene vrećice zelenog čaja. Evo što sve možete s njima

>>'Čudotvorna' soda bikarbona čisti, liječi... Evo 20 savjeta kako je koristiti

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

MA
markez
10:09 10.09.2014.

ne znam jel to do mog mobitela ili ovdje stvarno nije naveden ni jedan od 15 primjera korištenja

Avatar Azriel
Azriel
10:58 10.09.2014.

neznam kaj se svi čude sodi bikarboni ali to je lužina, i normalno da skida sve kiselo. i lakše je wc školjku očistiti sodom bikarbonom, nego sanitarom, koji je kisel. Mislim to su znale čak i naše prabake, a kad ne bi imale sodu za čiščenje, koristile su tzv lug od pepela... eto vraćamo se na neke stare vrijednosti i čudimo se tome