IZLOŽBA

Za Gozbu Ljiljane Mihaljević stid i suzdržanost ostavite kod kuće

Foto: arhiva
Za Gozbu Ljiljane Mihaljević stid i suzdržanost ostavite kod kuće
16.04.2010.
u 15:19
Zar se opet smanjujem? Treba vidjeti je li to istina. Digne se i pođe k stolu da se izmjeri... Nikad prije nisam bila tako malena, nikad u životu. Rečenica je to iz slavne “Alice u zemlji čudesa” L. Carolla.
Pogledaj originalni članak

Zar se opet smanjujem? Treba vidjeti je li to istina. Digne se i pođe k stolu da se izmjeri... Nikad prije nisam bila tako malena, nikad u životu. I moram reći da je sada to prešlo svaku mjeru! Rečenice su to iz slavne “Alice u zemlji čudesa” Lewisa Carolla. Ujedno je to i motiv izložbe i happeninga Gozba Ljiljane Mihaljević.

Na Gozbu ste pozvani u četvrtak 22. travnja u galeriju Bačva na zagrebačkom Trgu žrtava fašizma. Uputa autorice: stid i suzdržanost ostavite kod kuće.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.