Victoria i David Beckham postaju superheroji?

31.10.2008.
u 13:14
Pogledaj originalni članak

Stan Lee, legenda iza stripova poput "Spidermena" i "Fantastic Four", misli da bi nogometna zvijezda Beckham i njegova supruga bili idealni kandidati za njegovu iduću priču.

- Nedavno sam dobio ovu ludu ideju - svi su čuli za Davida i Victoriju Beckham, zar ne? odlično izgledaju, talentirani su i živopisni. Sad, ovo je uzbudljivi dio, samo zamislite kako bi bili cool u duhovitom, dobroćudnom stripu koji ih prikazuje kao superheroje! - izjavio je Lee za televizijsku emisiju "Access Hollywood".

Lee, koji je otkrio kako u strip formi želi imortalizirati bubnjara Beatlesa Ringo Starra, nasljednicu Paris Hilton i Playboy magnata Hugha Hefnera, uživa u stvaranju alter-ega za najveće svjetske zvijezde.

- Uživam u radu s duhovitim zvijezdama i u istraživanju njihovih mogućih moći kao superheroja. Ako bi oni samo rekli 'da', ne bi bilo ničeg prirodnijeg od uključivanja Davida i Victorije u naš buntovnički tim zvijezda superheroja - rekao je Lee.

(mp)

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pažnje?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr