Glazbeni outlet

Veliki proljetni glazbeni outlet u kinu Europa

Foto: Jelena Kovačević/VLM
Veliki proljetni glazbeni outlet u kinu Europa
19.04.2011.
u 15:56
Rasprodaja glazbenih izdanja u samom centru grada pod nazivom ''Veliki proljetni glazbeni outlet'' ponudit će popularne cijene dostupne svakome
Pogledaj originalni članak

''Veliki proljetni glazbeni outlet'' u Zagrebu pod pokroviteljstvom glazbenih izdavačkih kuća Aquarius Records, Dancing Bear i Menart ponudit će snižene cijene na deset tisuća domaćih i stranih glazbenih naslova.

Rasprodaja će se odvijati u kultnom zagrebačkom kinu Europa u samome centru grada.

Proljetni outlet ponovljena je verzija izuzetno posjećenog Jesenskog outleta koji je i tada omogućio posjetiteljima da dođu do najdražih glazbenih izdanja po popularnim cijenama.

Radno vrijeme ove glazbene rasprodaje je od 12 do 21 sat 28. i 29. travnja te od 10 do 17 u subotu 30. travnja.

Snižene cijene glazbenih izdanja kretat će se od 9,99 do 49,99 kuna pa ne sumnjamo da će svatko pronaći ponešto za sebe na ovoj rasprodaji.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pažnje?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.