Nova knjiga

Upravo izašao treći nastavak erotskog serijala Crossfire

Foto: arhiva Znanje
Upravo izašao treći nastavak erotskog serijala Crossfire
20.08.2013.
u 12:38
Ovdje odnos između Eve i Gideona dostiže novu razinu, a plamen strasti između njih dvoje sve je jači. Eva se razvija u snažnu i samouvjerenu ženu, a i Gideon se mijenja kao partner dostojan ove posebne heroine
Pogledaj originalni članak

Izdavačka kuća Znanje upravo je objavila novi erotsko-ljubavni roman Sylvie Day, treći iz serijala Crossfire.  A riječ je o serijalu na tragu famoznih "50 nijansi sive"  koji je  u kratkom roku postao globalna književna senzacija. Prvi roman serijala Pred tobom objavljen u izdanju Znanja, najbrže je prodana knjiga u posljednjih deset godina u izdavačkoj kući Penguin Books, a drugi nastavak serijala U tebi se dva tjedna nakon objavljivanja paperback izdanja u Velikoj Britaniji našao na vodećoj poziciji Amazonovih Top 100 bestselera, ispred J. K. Rowling.

 Priča je to o strastvenom  i opsesivnom odnosu glavnih junaka  Eve i Gideona koji se nastavlja i u trećem romanu iz serije, naslovljenom  Tvoja. Ovdje odnos između Eve i Gideona dostiže novu razinu, a plamen strasti između njih dvoje sve je jači. Eva se razvija u snažnu i samouvjerenu ženu, a i Gideon se mijenja kao partner dostojan ove posebne heroine.

»Sylvia Day uzima savršeno odmjerenu dozu romantične ljubavi i ubrizgava je čitateljima zajedno sa seksom kao opasnom drogom, ali u romanu Tvoja ponudila je i krajnje profinjenu i intrigantnu priču.«, objavio je The Irish Independent,dok su neki kritičari otišli i korak dalje i za ovaj roman napisali: »Nekoliko stotina stupnjeva vruće od svega što ste dosad čitali.«

Roman Tvoja je na hrvatski prevela Lidija Milenkov-Ečimović. Knjiga je dostupna je u prodaji u knjižarama, Tisak media centrima i na kioscima Tiska i Slobodne Dalmacije po cijeni od 59,90 kn.

 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.