Nakon SC-a

Turneja fotografija s izložbe "Organ Vida" počinje u Sarajevu

Foto: arhiva VL
Turneja fotografija s izložbe "Organ Vida" počinje u Sarajevu
03.06.2010.
u 09:50
Tema izložbe, koju smo tijekom svibnja već imali prilike vidjeti u zagrebačkom SC-u, je pokret, a "pokrenut" će se i sama izložba koja nakon Sarajeva kreće na turneju
Pogledaj originalni članak

 

U Sarajevu se u subotu otvara izložba "Organ Vida" koju smo tijekom svibnja  već imali priliku vidjeti u zagrebačkom SC-u.

Izložba se otvara u 13 sati u galeriju ASA Art Gallery (Bulevar Meše Selimovića 16). Biti će izložano svih 45 fotografija od 32 autora, kako iz Hrvatske tako i iz inozemstva. Tema izložba i fotografija  je - pokret, a organizotori ovu izložbu koja nakon sarajeva kreće na turneju po nekiliko gradova, vide kao utiranje puta za međunarodnu kulturnu suradnju.

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.