Festivalska kronika

Trodnevni program Zagrijavanje za ZagrebDox donosi šest filmova

Foto: tomislav miletić/pixsell
Foto: tomislav miletić/pixsell
14.02.2018.
u 14:14
Trodnevni program Zagrijavanja donosi šest filmova: tri najzanimljivija naslova s prošlogodišnjeg festivala i tri premijerna filma s festivala koji tek predstoji
Pogledaj originalni članak

Kako  bi  se  svi  posjetitelji na vrijeme pripremili za bogati program 14. ZagrebDoxa  (25.  veljače  -  4.  ožujka,  kino  Kaptol  Boutique  Cinema u Zagrebu),  festival  ove  godine  donosi program Zagrijavanje za ZagrebDox, koji  će  se održati uz pokroviteljstvo novog sponzora Addiko banke.

Od 16. do 18. veljače u kinu Kaptol Boutique Cinema trodnevni program Zagrijavanja donosi  šest   filmova:  tri  najzanimljivija  naslova  s  prošlogodišnjeg festivala  i  tri  premijerna  filma s festivala koji tek predstoji, a među kojima  su  dva  iz međunarodne konkurencije i jedan iz programa Happy Dox. Pogledajte u festivalskoj kronici ZagrebDoxa o kojim je filmova riječ.

 

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.