Nova sezona

'Tko je ubio Pašteticu?' premijera Male scene u obnovljenom gledalištu

Foto: Mala scena
'Tko je ubio Pašteticu?' premijera Male scene u obnovljenom gledalištu
27.08.2015.
u 10:38
Mala Scena uvela je niz pogodnosti za gledatelje – novih mogućnosti plaćanja, osvježene web stranice...
Pogledaj originalni članak

Ljetni su praznici za kazalište Mala scena završeni i s velikim entuzijazmom započeli smo pripreme za novu sezonu. Tijekom ljeta gostovali smo na brojnim festivalima i manifestacijama.

Opereta Ivana pl. Zajca "Momci na brod" u režiji Snježane Banović, izvedena je u Krku, Cresu i Opatiji i s oduševljenjem ju je ispratilo petstotinjak gledatelja!Mala vještica odigrana je na Međunarodnom dječjem festivalu u Šibeniku i to na velikoj pozornici. Priča o oblaku gostovala je u Teatru OZ u Brseču, najmanjem kazalištu na svijetu. Iglica, nastala u suradnji s Triko Cirkus Teatrom, otvorila je 10. kolovoza ljetni kamp BESA na Visu, a naša najnovija produkcija Ne, ti ne! ili o drukčijatosti otvorila je 5. Bitolino festival koji se od 5. do 7. kolovoza održao u Bitoli, u Makedoniji.

Pred nama je nova i uzbudljiva sezona prepuna izazova. Pogledajte programsku knjižicu i upoznajte se s našim repertoarom. Sigurni smo da ćete pronaći nešto za sebe i/ili za svoju djecu.

Obnovili smo gledalište 

Mala scena otvara svoja vrata s obnovljenim gledalištem! Povisili smo sjedala za 8 centimetara, navezli numeracije i postavili protupožarni materijal! Od sada će gledanje predstava u Maloj sceni biti udobnije i sigurnije! Zahvaljujemo Ministarstvu kulture koje je jednim dijelom financiralo naše radove, tapetariji Margalić i sponzorima, a za Grad Zagreb - nismo javna potreba u kulturi.

Hvala svima koji gledate naše predstave jer zahvaljujući vama uspijevamo postići naše ciljeve! Budite uz nas i dalje!

Osvježena internetska stranica

Da bismo postali pristupačniji svojim korisnicima koji se sve više služe mobitelima i tabletima, tehnički smo osvježili našu internetsku stranicu. Zahvaljujući responzivnom dizajnu od danas su sve informacije o našim predstavama i našem radu - usklađene sa svjetskim trendovima. Provjerite stranicu Male scene na svojem računalu ili mobitelu!

Nove mogućnosti plaćanja

Početkom godine smo, osim plaćanja putem internetskog bankarstva, uveli i kartično plaćanje naših usluga. U novoj sezoni uvodimo i online kartično plaćanje s internetskih stranica! AgentCASH je naš novi partner s kojim je vaš odlazak u kazalište dodatno pojednostavljen!

Predstave u slobodnoj prodaji

Naše predstave na slobodnoj prodaji možete vidjeti već od 5. rujna!

Za najmlađe igramo Priču o vodi (u 10, 11.30 te 17 sati) predstavu koju smo radili u suradnji s kazalištem ActLab! Još uvijek smo jedino kazalište u Hrvatskoj koje sustavno njeguje repertoar za djecu od 18 mjeseci naviše, a naša Voda idealna je za prvi susret Vašeg djeteta s kazalištem! Na našim stranicama pogledajte kako dijete pripremiti za kazalište i dođite u Malu scenu!

Tko je ubio Pašteticu?

Prva premijera u novoj sezoni, predstava Tko je ubio Pašteticu? autorice Silvije Šesto, na programu je već od 10. rujna. Redateljica i dramaturginja Ana Prolićsa svojim je autorskim timom napravila uzbudljivu produkciju za mlade od 9 godina naviše! Ulaznice možete rezervirati već danas!

Uz ovu smo predstavu, kao i mnogo puta do sada, osmislili tzv. "pedagoški paket", ali ovoga puta isti nije namijenjen pripremi djece, nego odraslih, kako bi mogli pratiti i razumjeti jezik predstave kojim svakodnevno govore mladi - internetska generacija! Pedagoški paket možete naći ovdje, a pogledajte ifotogaleriju predstave!

Budite naš sponzor

Hvala svim našim sponzorima, a želite li i vi postati jedan od njih, javite se i priključite se timu koji već 27. godinu - radi čuda!

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.