Tko je osvojio karte za koncert Pips, Chips & Videoclipsa u Tvornici

02.03.2009.
u 10:55
Pogledaj originalni članak

Pipsi će u sklopu aktualne turneje "Kosmički rodeo na zvezdi repatici", na kojoj promoviraju posljednji studijski album "Pjesme za gladijatore", 6. ožujka nastupiti u Tvornici kulture.

Nakon zadnjih nekoliko svirki u Tvornici, gdje su Pipsi nastupali na koncertima Huhiva i Tuborg greena, njihovi fanovi će napokon doći na svoje jer će Pipsi u 2 sata svirke izvesti i pjesme iz cijelog opusa koje dugo nismo čuli na njihovim koncertima.

Prošlo je više od dvije godine od kada su Pipsi održali veliki samostalni koncert u Zagrebu, što ovaj koncert čini još posebnijim, a kada napomenemo da će pored pjesama s novog albuma svirati i stare hitove poput "Poštar lakog sna", "Nogomet", "2x2", "Ljeto 85", "Malena" jasno je da će to biti pravi opus samo onog najboljeg!

Nakon četvrtog albuma "Bog", koji s lakoćom osvaja dva "Porina" (najbolji rock album i najbolje likovno oblikovanje) i četiri "Crna mačka" (najbolji rock album, najbolji rock izvođač, najbolja produkcija i likovno oblikovanje) slijedi i glasovita turneja "Fenomenalan dan" u kazalištima u osam najvećih hrvatskih gradova.

U međuvremenu, Pipsi se okreću i internetu kao savršenom mediju za komunikaciju s obožavateljima i nove eksperimente - www.pipschipsvideoclips.com, rad izvrsnog mladog web-dizajnera Tomislava Turkovića, bio je središnjim mjestom zbivanja mnogih projekata, pionirskih za hrvatsku pop-scenu. Organiziran je živi prijenos stvaranja novih pjesama web-kamerom smještenom u prostoriju za vježbanje benda, a organizirano je i nekoliko chatova, tijekom kojih je Dubravko Ivaniš-Daddy bio domaćin mnogim istaknutim ličnostima hrvatske pop-kulturne scene (Mario Kovač, Let 3, El Bahattee, Mance, Robert Knjaz, Zoran Ferić i Bolesna braća). Na internetskoj stranici benda organiziran je i natječaj za remiks pjesme "Motorcycle Boy" (uz "Dan, Mrak" i "Narko", treći CD singl skinut s albuma "Bog"), te natječaj za dizajn omota albuma "Drveće i rijeke". U studenome 2005. izlazi album "Dokument - izštekani session 17.12.2004."

Početak koncerta je u 21 sat. Cijena ulaznice iznosi 60 kuna, odnosno 80 kuna na dan koncerta, a može ih se kupiti na blagajni Tvornice te na pretprodajnim mjestima Eventima- www.eventim.hr i u Profil Megastoreu.

Tvornica i Vecernji.hr sa po dvije karte za koncert Pipsa nagrađuju sljedeće čitatelje: Sanja Holen, Zdenka Furda Filipović i Mladen Boljat.Čestitamo dobitnicima koji svoje karte mogu preuzeti na blagajni Tvornice prije koncerta.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pažnje?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr