Brad Pitt otkriva

Tarantino je toliko brbljav da mu treba kokain da začepi

Foto: Jens Kalaene/DPA/Pixsell
Tarantino je toliko brbljav da mu treba kokain da začepi
09.01.2020.
u 12:23
Brad Pitt zabavljao je okupljene govorom na dodjeli nagrada filmskih kritičara New Yorka.
Pogledaj originalni članak

Na dodjeli godišnjih nagrada filmskih kritičara New Yorka, najboljim filmom proglašen je "Irac" Martina Scorsesea, a najboljim scenarijem onaj Quentina Tarantina za "Bilo jednom... u Hollywoodu". No, događaj večeri definitivno je bio govor Brada Pitta, koji u filmu tumači kaskadera Cliffa Bootha, dok je Tarantinu predavao nagradu.

Pitt je svog dugogodišnjeg kolegu i prijatelja opisao kao nevjerojatno pričljivu osobu, rekavši kako je "on jedina osoba koja treba kokain kako bi prestala pričati". Našalio se i na račun Tarantinova odrastanja u "jadnom i izoliranom dijelu grada Torrancea znanog kao Torrance u blizini LA", ali dodao je i kako ima zbilja dobro srce. "Možda će njegov posljednji film donijeti mir na Bliski istok", politički nekorektno se zabavljao Pitt, referirajući se na Tarantinov brak s Izraelkom Daniellom Pick s kojom puno vremena provodi u Tel Avivu. 

Ostatak večeri protekao je mirno, nagradu za najboljeg redatelja primila su braća Safdie, onu za najbolji glumicu Lupita Nyong'o (film "Mi"), a Antonio Banderas proglašen je najboljim glumcem za ulogu u Almodovarovom filmu "Tuga i slava". Laura Dern nagrađena je za sporednu ulogu u filmu "Male žene", a Joe Pesci za "Irca". 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.