OPET VAMPIRI

Stephenie Meyer najavila novu knjigu iz serijala Sumrak

Foto: Reuters
twilight
Bree Tanner
Foto: Reuters
Stephenie Meyer
Jordelle Ferdnand
31.03.2010.
u 10:44
Autorici popularnog vampirskog serijala 3. lipnja izići će iz tiska novi roman u kojem će iz druge perspektive biti opisani događaji iz treće knjige kada su vampiri napali Bellu i Edwarda.
Pogledaj originalni članak

Nakon ogromnog uspjeha serijala od četiri knjige o ljubavi Belle i vampira Edwarda autorica je najavila da se saga neće nastaviti, ali počela je pisati knjigu "Ponoćno sunce" u kojoj su događaji iz prve knjige prepričani iz Edwardove perspektive, a ne Belline. Međutim, nakon što je prvi dio te knjige prije konačne obrade "procurio" na internet, razočarana Stephenie Meyer odustala je od daljnjeg pisanja.

A sad se ipak vratila pisanju i rezultat je kratka knjiga, više dulja pripovijetka nego roman (oko 200 stranica) "The Short Second Life of Bree Tanner" ("Kratki drugi život Bree Tanner") u kojem će događaji iz "Pomrčine", kad novostvorena Victorijina vojska vampira planira napad na Edwarda i Bellu, biti prepričani iz perspektive jedne od tih vampirica.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.