Opera

Slikovita Donizettijeva Lucia di Lammermoor na riječkoj sceni

Foto: arhiva
Slikovita Donizettijeva Lucia di Lammermoor na riječkoj sceni
27.04.2010.
u 13:08
Nakon kratkog vremena na sceni riječke Opere pojavila se nova predstava – Donizettijeva Lucia di Lammermoor nastala prema romanu Waltera Scotta.
Pogledaj originalni članak

Nakon kratkog vremena na sceni riječke Opere pojavila se nova predstava – Donizettijeva Lucia di Lammermoor nastala prema romanu Waltera Scotta. Slikovitu predstavu u crno-bijelo-crvenom s pomičnim stubištima i novootkrivenom vrstom škotskih čempresa u većem dijelu potpisuje Damir Zlatar Frey.

Pod pouzdanim vodstvom Nikše Bareze u naslovnoj ulozi na premijeri se istaknula Lana Kos te zvonka i muzikalna Ivana Lazar.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.