11. ljeto Ulyssesa

Sezona na Malom Brijunu počinje nastupom Rade Šerbedžije

Foto: arhiva VL
Sezona na Malom Brijunu počinje nastupom Rade Šerbedžije
07.07.2011.
u 15:00
Šerbedžiju će pratiti Zapadni kolodvor bend: Mario Igrec – gitara, Jura Vrandečić – bas, Antun Stašić – violina, Ranko Purić Campi – bugarija, uz pridržene članove Danila Šarbedžiju na gitari i Juru Ivanušiča na klavijaturama
Pogledaj originalni članak

U subotu 16. srpnja na Tvrđavi Minor na Malom Brijunu Rade Šerbedžija održat će koncert kojim Kazalište Ulysses otvara svoju jedanaestu sezonu. Šerbedžiju će pratiti Zapadni kolodvor bend (Mario Igrec – gitara, Jura Vrandečić – bas, Antun Stašić – violina, Ranko Purić Campi – bugarija), uz "pridružene" članove – Danila Šarbedžiju na gitari i Juru Ivanušiča na klavijaturama. Uz Šerbedžiju će zapjevati i prijatelji najavljeni kao gosti iznenađenja.

Brod iz Fažane polazi u 20.15 sati. Ulaznice se prodaju na recepciji Nacionalnog parka Brijuni te na svim prodajnim mjestima Eventima.

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

KU
kukuriku
15:15 07.07.2011.

..izgleda da je ovo namjenjeno-Mesicévcima i Jusipovcima..., a publika cé biti yugicí sa vecínom-JNa nostalgicnim penzijonerima, i svakako suprugom od I.Gala !!

DU
Deleted user
15:54 07.07.2011.

Druže Tito, nismo skrenuli ni pedalj s tvoga puta!