MSU

Rijetko objavljivane fotografije iz bogatog opusa

Foto: Tošo Dabac
Rijetko objavljivane fotografije iz bogatog opusa
27.10.2012.
u 15:45
Grad Zagreb bit će tema 12 predavanja i pet fotoradionica koje će se tijekom listopada održavati u Arhivu Tošo Dabac, Ilica 17 i u MSU-u.
Pogledaj originalni članak

Dani fotografije Arhiva Tošo Dabac, MSU, otvaraju se izložbom fotografija Toše Dapca iz zagrebačkog ciklusa pod nazivom “Tošo Dabac: (U)lice Zagreba” u NO Galeriji Muzeja suvremene umjetnosti, u utorak, 30. listopada. Izbor je to manje objavljivanih fotografija Toše Dapca iz njegova opusa u kojem je više od 200.000 negativa. Grad Zagreb bit će tema 12 predavanja i pet fotoradionica koje će se tijekom listopada održavati u Arhivu Tošo Dabac, Ilica 17 i u MSU-u.

ŽESTOKA BORBA IZNAD CRNOG MORA

VIDEO Ukrajina naoružala svoje dronove pa ušla u bitku s ruskim helikopterom: 'Mnogi su mislili da je ovo nemoguće'

Na snimci se vidi ukrajinski dron kako spretno manevrira kako bi izbjegao napade ruskog jurišnog helikoptera. Ipak, naposljetku, dron usporava i zaustavlja se prije nego što ga zahvati nova paljba. Zapali se, a zatim eksplodira. Ovaj prizor označava prvi put da je primijećena ukrajinska pomorska bespilotna letjelica naoružana protuzračnim projektilom, što je znak brze evolucije u strategiji obrane Ukrajine.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.