Premijera

Razigrana Heidi osvojila dječja srca

Razigrana Heidi osvojila dječja srca
28.02.2010.
u 13:22
U Centru za Kulturu Trešnjevka u petak je premijerno prikazana dječja kazališna predstava 'Heidi', rađena prema motivima švicarske književnice Johanne Spyri.
Pogledaj originalni članak

U Centru za Kulturu Trešnjevka u petak je premijerno prikazana dječja kazališna predstava 'Heidi', rađena prema motivima švicarske književnice Johanne Spyri. U režiji Ivana Lea Leme na daske su priču o razigranoj djevojčici s planina doveli glumci kazališta „Moruzgva“, od kojih posebno treba pohvaliti šarmantnu Natašu Janjić (Heidi) te Gorana Bogdana (u komičnoj ulozi gospođice Rottenmeier).

Sam je redatelj napisao songove, koje je uglazbio Willem Miličević. Predstava je napravljena u suradnji sa Švicarskom ambasadom, u sklopu projekta promicanja kulture djeci s manjim materijalnim mogućnostima ili koja žive daleko od kulturnih centara.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.