Erotika za žene

Prvi roman Sylvie Day zove se “Pred tobom", a drugi ”U tebi”

Foto: arhiva VL
Prvi roman Sylvie Day zove se “Pred tobom", a drugi ”U tebi”
25.10.2012.
u 13:46
Prva knjiga serijala Crossfire "Pred tobom" govori o odnosu mlade pripravnice Eve Tramell i bogatog poduzetnika Gideona Crossa. Međusobna kemija pri njihovu prvom susretu snažna je i trenutačna
Pogledaj originalni članak

“Pedeset nijansi sive” ili “pornografija za mame” pokorila je tiraže u literarnom svijetu. Po istoj formuli namijenjenoj ženama i prepunoj erotske fikcije, sada se pišu novi ciklusi romana. Jedan od uspješnijih uskoro stiže u izdanju Znanja – serijal Crossfire autorice Sylvie Day. Prvi roman serijala “Pred tobom” proglašen je najbrže prodavanom knjigom u posljednjih deset godina u izdavačkoj kući Penguin Books u Velikoj Britaniji, a u SAD-u se više od 10 tjedana zadržao na popisu najprodavanijih knjiga New York Timesa. Prava na serijal do sada su prodana u 34 zemlje diljem svijeta.

Prva knjiga serijala Crossfire "Pred tobom" govori o odnosu mlade pripravnice Eve Tramell i bogatog poduzetnika Gideona Crossa. Međusobna kemija pri njihovu prvom susretu snažna je i trenutačna. No, kako Eva i Gideon imaju emocionalne ožiljke iz prošlosti, zdrava romantična veza potpuna im je nepoznanica. Trilogija Crossfire  istražuje razvoj fizičkog i emocionalnog odnosa ova dva složena lika. Dok autorica istražuje uzbudljiv i strastven fizički odnos Eve i Gideona, ono što je zapravo zadivljujuće jest emocionalna veza između njih.

Prvu knjigu trilogije Crossfire "Pred tobom" u Hrvatskoj će objaviti izdavačka kuća Znanje početkom prosinca.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.