viralni hit

Pročitajte bizarni SF erotski roman o vrućoj aferi znanstvenice i koronavirusa

Foto: Amazon
Foto: Amazon
14.10.2020.
u 12:33
Erotski znanstveno-fantastični roman "Kissing the Coronavirus" o ljubavi znanstvenice i koronavirusa u ljudskom obliku autorice M. J. Edwards postao je pravi hit.
Pogledaj originalni članak

Američka autorica M.J. Edwards postala je pionirka jednog sasvim novog i bizarnog književnog žanra - koronavirus erotike. Njen roman, "Kissing the Coronavirus" ili "Ljubeći koronavirus" ekspresno je objavljen već u travnju, a nedavno je postao pravi viralni hit na internetu. A budući da ima samo šesnaest stranica, uzbudljivu priču o ljubavi znanstvenice i koronavirusa u ljudskom liku, možete pročitati u dahu. 

"Trebala je izliječiti koronavirus. Umjesto toga... zaljubila se u njega", glasi kratki opis romana koji na Amazonu u obliku e-knjige možete nabaviti za samo 99 centi, ali za meko izdanje izdvojit ćete oko pet funti ili šest dolara. 

"Kissing the Coronavirus" prati priču liječnice Alexe Ashingtonford, članice tima znanstvenika koji pokušavaju pronaći lijek za koronavirus. Doktorica Ashingtonford već se na prvim stranicama romana uzbudi pri pogledu na koronavirus u epruveti, a kada ga "uzme u ruke poput pulsirajućeg penisa u erekciji", pogodi je električni šok. Alexini se grešni snovi ostvare kada se njen kolega, dr. Gurtlychund zarazi koronavirusom i u sebe ubrizga još neodobreno cjepivo. Gurtlychund tada u nevjerojatnom obratu postaje utjelovljeni koronavirus i dakako, navali na svoju kolegicu. 

Foto: Amazon

Prema recenzijama koje smo pročitali, svi se čitatelji slažu da je knjiga apsolutno užasna, no ipak priznaju da ih je dobro nasmijala. 

- Ne znam da li da ovome dam pet ili jednu zvjezdicu. Nemojte me krivo shvatiti, ova knjiga je užasna. Naprosto stravična. Ali na najbolji mogući način. Ovo je sve što sam htio da bude - glasi jedan od komentara. 

- Je li me ova knjiga nasmijala? Jest. Je li mi se od nje malo i smučilo? Jest. Biste li je trebali kupiti? Zašto ne - napisao je drugi čitatelj. 

Hvalevrijedna suradnja

Hrvatske i njemačke snage zajedno donose novu eru liječenja tumora uz korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.