u 47. godini

Preminuo Jasmin Telalović, omiljeno lice s malih ekrana

Foto: ZKM
Preminuo Jasmin Telalović, omiljeno lice s malih ekrana
10.02.2023.
u 11:26
Glumio je u nizu popularnih televizijskih serija poput "Odmori se zaslužio si" i "Bitange i princeze", a bio je dugogodišnji član ansambla ZKM-a
Pogledaj originalni članak

Omiljeni filmski i televizijski glumac te dugogodišnji član ansambla Zagrebačkog kazališta mladih preminuo je u 47. godini nakon kratke i teške bolesti, saznaje Večernji list. 

Rođen 1977. godine u Zvorniku, Akademiju dramske umjetnosti upisao je 1997. Glavne uloge igrao je u filmovima "Tu" Zrinka Ogreste i "Ne pitaj kako" Lukasa Nole, gledali smo ga i u recentnim ostvarenjima među kojima su "Illyricvm" i "Divljaci", a pamtit ćemo ga posebice po ulogama u popularnim televizijskim serijama poput "Odmori se zaslužio si", "Bitange i princeze", "Zimmer frei", "Naša mala klinika". 

 

Od 2003. godine Telalović u angažmanu je ZKM-a, a glumio je i u predstavama zagrebačkog Hrvatskog narodnog kazališta kao i na Dubrovačkim ljetnim igrama. 

Od Telalovića se na društvenim mrežama opraštaju prijatelji i kolege. 

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 13

Avatar AnteDeJure
AnteDeJure
11:47 10.02.2023.

Jel možda zbog epidemije iznenaditisa?

DU
Deleted user
16:49 10.02.2023.

Nikad čuo za tog glumca 🤔

Avatar Senći
Senći
12:14 10.02.2023.

Da nije bocka ubrzala 😢