Apsolutni hit

Poslušajte kako je Jamiroquai prepjevao Davida Bowiea u koronavirus himnu

Foto: Sanjin Strukić/Pixsell
Poslušajte kako je Jamiroquai prepjevao Davida Bowiea u koronavirus himnu
03.04.2020.
u 11:23
Glazbenik je objavio video u kojem je hitu Davida Bowiea „Let's Dance“ iz 1983. godine, izmjenio riječi i prilagodio ih uputama ponašanja za vrijeme trajanja karantene
Pogledaj originalni članak

Svjetski glazbenici svaki se na svoj način nose sa izolacijom zbog epidemije koronavirusa. Neki skladaju nove pjesme inspirirane ovim teškim vremenima, a neki, poput Jamiroquaia stare hitove prilagođavaju novonastalim okolnostima.

On je objavio video u kojem je hitu Davida Bowiea „Let's Dance“ iz 1983. godine, izmjenio riječi i prilagodio ih uputama ponašanja za vrijeme trajanja karantene.

Tako je „Let's Dance“ postao „Lockdown“ (umjesto poziva na ples, poziv na izolaciju) pa u njemu poziva ljude da ostanu doma, stave na lice masku i gledaju tv jer virus neće mimoći ni njih.

Pjesmu je objavio na Instagramu uz napomenu: „Još samo tri mjeseca“, a stvar je postala svojevrsni hit – himna ostanka kod kuće za trajanja epidemije.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.