Dvije predstave

Počinje ovoljetni Novaljski trijatar

Foto: arhiva VL
Počinje ovoljetni Novaljski trijatar
13.07.2013.
u 14:47
Prva predstava je Terapija, Teatra Rugantino u kojoj igraju: Luka Dragić, Gordana Gadžić i Siniša Popović, a druga Arka, poljske kazališne grupše Teatr Ósmego Dnia
Pogledaj originalni članak

u nedjelju, 14. srpnja u ljetnom kinu Hollywood, u Novalji na otoku Pagu otvara se ovoljetni  Novaljski trijatar. Svečano ćega otvoriti gradonačenik Novalje Ante Dabo i umjetnički ravatelj festivala, glumac  Goran Grgić.

Za otvaranje publiek ćeiamti priliku vidjeti čak dvije predstave. Prva je  Terapija, Teatra Rugantino u kojoj igraju: Luka Dragić, Gordana Gadžić i Siniša Popović (odmah nakon otvorenja), a u 23 sata, na Ruži vjetrova uslijedit će i drugi dio otvorenja, sa spektakularnom predstavom Arka, poljske kazališne grupše Teatr Ósmego Dnia.

Festival  na Pagu traje sve do 25. kolovoza.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.