solistički koncert

Petar Grašo priprema veliki glazbeni spektakl u Lisinskom

Foto: Borna Filić/PIXSELL
Petar Grašo priprema veliki glazbeni spektakl u Lisinskom
17.11.2014.
u 11:40
Pogledaj originalni članak

Koncertna dvorana Vatroslava Lisinskog će 12. prosinca 2014. biti središte velikog solističkog koncerta najprodavanijeg muškog izvođača nove generacije. Nakon 17 godina od posljednjeg koncerta u Lisinskom, Petar Grašo najavljuje glazbeni spektakl u središtu Zagreba. Splitski pjevač će osvojiti srca publike svojim najvećim hitovima uz pratnju benda i Revijskog orkestra Zagrebačke filharmonije.

Bit će ovo prvi veliki koncert splitskog glazbenika u Zagrebu nakon dugo godina. Ljetos predstavljeni hit singl „Uvik isti" na Splitskom festivalu bila je najbolja najava za povratak Petra Graše na domaću glazbenu scenu.

Svečani ugođaj Lisinskog uz Zagrebačku filharmoniju i Grašine najveće hitove su obećanje samo za sebe da će svi posjetitelji sa sobom ponijeti najljepše uspomene.

Ulaznice je moguće kupiti na blagajni Lisinskog ili na www.ulaznice.hr.

Hvalevrijedna suradnja

Hrvatske i njemačke snage zajedno donose novu eru liječenja tumora uz korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr