1. Festival animacije

Otvoren natječaj za domaće crtiće

Foto: 'Photoshop'
Otvoren natječaj za domaće crtiće
07.01.2010.
u 14:45
U obzir za prikazivanje dolaze animirani filmovi iz dvogodišnje proizvodnje u Hrvatskoj – autorski, studentski, namjenski te filmovi djece i mladeži.
Pogledaj originalni članak

Dosadašnji ASIFA-in Dan hrvatske animacije od ove će godine postati festival! Prvi Festival hrvatskoga animiranog filma održat će se 20. i 21. veljače u zagrebačkom kinu Europa. Organizatori su raspisali natječaj za filmove koji će ući u konkurenciju. U obzir dolaze animirani filmovi iz dvogodišnje proizvodnje u Hrvatskoj – autorski, studentski, namjenski te filmovi djece i mladeži. Rok za prijavu je 30. siječnja, a detalje i prijavnicu možete pronaći na internetskim stranicama Festivala hrvatskoga animiranog filma.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.