Zanimljivi naslovi

Osvojite ulaznice za ZagrebDox i uživajte u jednom od 116 sjajnih dokumentarnih filmova

Foto: Tomislav Miletić/Pixsell
Osvojite ulaznice za ZagrebDox i uživajte u jednom od 116 sjajnih dokumentarnih filmova
27.03.2023.
u 12:15
U okviru 19. međunarodnog festivala ZagrebDox publika će do 2. travnja uživati u 116 naslova od kojih se 40, u međunarodnoj i regionalnoj konkurenciji, natječe za Veliki pečat.
Pogledaj originalni članak

Uz programe "Stanje stvari", "Biografski Dox", "Majstori Doxa" i "Teen Dox", na ZagrebDox se vraćaju "Glazbeni globus" i "Happy dox". Također, uvedena je i nova programska kategorija "Green Dox", u sklopu kojeg će se prikazati dokumentarci koji se bave temom ekologije.

U iznimnim dokumentarnim naslovima možete uživati i vi! Otkrijte nam što za vas predstavljaju dokumentarni filmovi i osvojite 10x2 ulaznice za jednu od projekcija u Kaptol Boutique Cinema&Baru.

Nagradni natječaj traje do petka 31. ožujka, a imena dobitnika objavit ćemo na portalu vecernji.hr.

Danko Jović - Sjeverna zaobilaznica (četvrtak 30.3.)
Marina Dugošija - Gigi zvan zakon (četvrtak 30.3.)

Nothing Compares (petak 31.3.) - Elizabeta Alković
Na putu (petak 31.3) – Romana Gorički

Dezerteri (subota 1.4.) - Barbara Restović
Iz sve snage (subota 1.4.) - Mirna Konevski
U vatri (subota 1.4.) - Mario Bekavac

Čestitamo!

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr